Tervetuloa!

Mukava, että löysit sivustoni.Mirva Korhonen

Tämä blogi on minun ajatusteni virtaa liittyen asiakkuuteen ja palveluun, erilaisiin tilanteisiin joissa ihminen kohtaa toisen, tavoitteena molemminpuolinen hyöty.

Olen ollut asiakas 36 vuotta ja asiakaspalvelua tehnyt sen eri muodoissa noin 22 vuotta. Olen päivittäin tekemisissä asiakkaiden ja asiakkuuden kanssa, palvelun kohteena ja palvelun tarjoajanakin, jos ei muille niin kotijoukoille. Kotijoukot käsittävät kaksi poikaa ja talon isännän.

Ammatillisesti asiakaspalveluun on tullut tutustuttua muun muassa kulmakuppilasta huippuravintolaan ja sairaanhoidon alalla sekä rakennuspuolella.

En ole guru enkä kaiken oppinut mutta niin kuin kaikessa, kiinnostuksella pääsee pitkälle. Asiakaspalvelussa kiinnostaa sen psykologinen puoli ja merkitys liiketoimintaan. Ihmisten välinen kommunikointi, johon asiakaspalvelu perustuu ja jota ei voi koneellistaa menettämättä inhimillistä kosketusta. Hyvä palvelu vaatii muun muassa tilannetajua ja sosiaalisia taitoja ja sillä on myös taloudellisia vaikutuksia.

Asiakaspalvelu aiheista blogia hauduttelin jo pidemmän aikaa. Pyörittelin ideoita ja ajatuksia ja kirjoittelin ensimmäisiä tekstejä jo ennen kuin tästä blogista oli vielä tietoa. Kesäloman ajan keräsin rohkeutta ja totesin, että turha näitä ajatuksia on paperille laittaa, jos ei niitä sieltä kukaan muu näe. Eiköhän ole korkea aika jakaa omia ajatuksia ja toivottavasti saada asiallista keskustelua aiheen ympärille. Joten tässä ollaan.

Toivon, että löydät sivuilta ajatuksia herättäviä juttuja ja jaat omat ajatuksesi muiden blogissani vierailevien kanssa.

Terveisin, Mirva

 

P.S. Löydät lisää minusta ja kirjoittamiani tekstejä näistä linkeistä

Kaduilla ja kellareissa
Surkkari on paikallisen Suur-Jyväskylä –lehden nettisivusto, jonne kirjoittelen alueen tapahtumia käsitteleviä blogi-tekstejä. Sieltä kautta tutustut myös minuun enemmän.

Rakennusalan turinointia:
ME-Perustuksien blogiin kirjoitan kuukausittain tekstejä liittyen rakennusalaan ja erityisesti perustusrakentamiseen.